El nostre recorregut

Qui som

Professionalitat i proximitat

Estudi d'arquitectura tècnica MGR

el teu soci per a materialitzar els teus projectes

Som un estudi d’arquitectura tècnica, creat per Miquel Gibert, un professional amb més d’una dècada d’experiència en el sector. Vam néixer a Reus com un petit negoci que realitzava projectes modestos, però amb el temps vam anar creixent i consolidant-nos en el mercat. En 2017 ens incorporem a Espai Blanch, un espai de cotreball on compartim sinergies amb altres professionals de l’àmbit de la construcció. En 2020 decidim emprendre la nostra carrera en solitari, com a professionals liberals, amb el propòsit d’ajudar els nostres clients a dur a terme els seus projectes constructius, oferint-los una atenció personalitzada, un tracte cordial i una comunicació fluida.

En el nostre estudi d’arquitectura tècnica t’oferim una àmplia gamma de serveis perquè puguis realitzar la teva obra amb totes les garanties. Ens encarreguem de la redacció i gestió de projectes de construcció, rehabilitació, reforma i manteniment de tota mena d’edificis i instal·lacions. També realitzem estudis i plans de seguretat i salut, certificacions energètiques, informes tècnics, aixecament de plans, mesuraments i pressupostos, i qualsevol altre document o gestió que requereixis per a la teva obra. A més, t’assessorem i acompanyem durant tot el procés constructiu, supervisant i coordinant als diferents agents implicats i vetllant pel compliment dels terminis, els costos i la qualitat.

Miquel Gibert

Fundador i arquitecte tècnic
Coneix la nostra metodologia de treball

Ens basem en tres principis fonamentals: el tracte personal, el bon tracte i la comunicació fluida. Ens agrada conèixer als nostres clients i les seves necessitats, escoltar les seves idees i propostes, i establir una relació de confiança i col·laboració. Ens esforcem per oferir un servei eficaç, professional i adaptat a cada cas. I ens comuniquem de manera clara, transparent i freqüent, informant de cada pas del procés i resolent qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir.

Ens coneixem?

Volem fer realitat el teu projecte!